La Pàgina Web:
Els fonaments del negoci.


De què serveix que li dissenyin una pàgina web, si després ha de contractar una servei de posicionament en cercadors i li han de canviar tots els factors que estan fallant per al bon posicionament en els cercadors?

 

Nosaltres realitzem pàgines web optimitzades per als cercadors. Perquè una web que no està optimitzada difícilment podrà arribar en els primers llocs en els cercadors. Podem realitzar tot tipus de pàgines amb o sense el gestors de contingut (CMS), botigues virtuals, web 2.0 basades en xarxes socials, corporatives ...

Una pàgina web és una gran eina de marketing, que està donant grans resultats a moltes empreses, altres en canvi són a la xarxa per que és moda, perquè hi ha la competència ... però no generen guanys. És evident que alguna cosa els està fallant. Per que és molt important abans de posar-se a dissenyar una web tenir una planificació per que la pàgina estigui orientada a la venda per Internet.

              

A continuació li enumero algunes de les característiques destacades del Disseny web de IMAP que ens diferencia de la gran majoria de dissenyadors web:

 Web creada des del codi font (no des d'aplicacions gràfiques), tenint així el 100% del control per a l'optimització d'indexació als cercadors, utilitzant tècniques SEO.

 Adreces de correu electrònic publicades a la pàgina web protegits amb sistema anti-spam.

 Disseny atractiu i sempre optimitzat per a la usabilitat de l'usuari. 

Compliment dels estàndards per assegurar la visibilitat des dels diferents navegadors i plataformes.

Optimizació de la web per a una càrrega rápida.

 Web orientada en venda. Tenint en compte tots els punts de vital importància per donar credibilitat, així com l'enfocament correcte de la pàgina.

 

Sol·licitar més Informació...

Pie-sinletras