IMAP Internet Marketing som un equip de professionals amb diferents habilitats i experiències dins el món en línia que gaudim amb la nostra feina, i això es reflecteix en els bons resultats obtinguts.

Imagen1David Casals

 Nascut a Barcelona, David va rebre el seu títol universitari de marketing als Estats Units, a l'escola de negocis de Miami Universitat de Ohio. Posteriorment, va completar la seva educació amb un MBA Internacional a EADA, Barcelona.

 Consultor de marketing amb més de 8 anys d'experiència en diferents departaments de marketing a Espanya, té diversos projectes sota el seu nom i el seu abast internacional és molt favorable a l'empresa.

albert_pastorAlbert Pastor

  És consultor en Marketing a Internet. Des dels seus principis en 1997 ha treballat en importants projectes en línia. Participa regularment en cursos, seminaris i jornades amb les últimes tendències de marketing i comerç electrònic d'àmbit nacional i internacional.

 És autor de llibres especialitzats de Marketing a Internet i comerç electrònic com "Claus de l'èxit per al negoci a Internet" o la "Guia de recursos d'Internet". Escriu el seu propi butlletí electrònic, Tècniques Web Marketing des de l'any 2002.

red-de-profesionales  Dissenyadors, programadors i redactors són part del nostre equip. A més comptem amb una xarxa de profesionals especialitzats en diferents àrees ja que els nostres recursos creixen a necessitat del client.
Pie-sinletras
Dades de Contacte:
Calle Margarida Xirgú, 1
08228 Terrassa (Barcelona) España
Telf.:  (+34) 93 787 21 86
Móvil: (+34) 66 20 67 111

logo-adwords-qualified     logo-agente oficial iCERT