¿Estàs preparat per incrementar
les teves vendes a través d'Internet?

 

Tenir una pàgina web a Internet no és estar present a la xarxa, a Internet hi ha més de 3.000 milions. No serveix de res tenir una pàgina web al "desert"s'ha de portar al centre de la ciutat, on rep visites constantment. Per això és imprescindible aplicar varies tècniques de màrqueting en línia per tal d'estar realment present davant dels potencials clients.

posicionamiento-en-buscadores

Això ho tenen molt clar als Estats Units on ens porten uns quants anys d'avantatge a Internet.

Aquí només hi ha un 2% de pàgines optimitzades i orientades en venda, perquè encara és un mitjà relativament nou i on hi ha poca formació de qualitat sobre el tema.

 

Hi ha moltes eines i tècniques per fer que una pàgina web rebi abundant trànsit qualificat i això es tradueix en nous clients i vendes. Només hi ha una diferència entre les pàgines que estan rebent abundant trànsit i les que no. Unes saben com fer-ho i les altres no.

IMAP pot fer aquesta tasca, i posar la seva empresa molt a prop dels seus clients. Disposa dels coneixements i experiència per fer-ho.

Alguns dels serveis:

Posicionament cercadors: Fem que de forma natural la seva pàgina web escales fins en els primers llocs dels cercadors com Google, Yahoo, Bing ... Això representa un gran potencial de clients nous i es una tècnica que es efectiva al mig-llarg termini.

Social Media: Gestió de xarxes socials, Redacció de continguts, Community manager, Reputació en línia, són algunes de les tasques que realitzem per potenciar el seu negoci.

Consultoria Marketing per a negocis on-line: No sap com enfocar el negoci a Internet? No li és rendible la seva web? Vol multiplicar les seves vendes generades a través d'Internet? Nosaltres ho assessorem personalment per poder rendibilitzar adequadament el seu negoci a Internet.

Auditoria Web :

No tot es captar el trànsit qualificat a la nostra web, ja que hi ha molts factors importants que llauren que aquest trànsit acabi sent més rendible o menys. Amb aquest completa anàlisi podem veure i canviar certs punts de la web per fer un "conversion rate" (conversió de visites / vendes) més efectiu.

 

Pie-sinletras