SEO. Posicionament Web en Cercadors:
La importància d'estar present.


El 95% de les persones que accedeixen a Internet a buscar informació ho fan a través de motors de cerca com Google, Yahoo, etc. Més important encara, el 73% dels productes o serveis que es venen a través d'Internet tenen l'origen de la seva investigació en els cercadors. Per això, els internautes introdueixen paraules relacionades amb el seu interès particular i accedeixen a la llista de resultats que els presenta el cercador.

Analisis Web, seo sabadell

Al mateix temps, les estadístiques indiquen que la majoria dels usuaris miren només com a màxim les dues o tres primeres pàgines dels resultats del motor de cerca.
Qué passa si la seva pàgina web està posicionada en la pàgina 20, 50 o 834? Doncs que els seus clients no ho trobaran. És el mateix que no estar en Internet.

Cada dia són més les empreses que s'estan donant compte d'això i contracten a empreses per a posicionar les pàgines web en els primers llocs de cerca i així rendibilitzar amb èxit les seves pàgines web.

A IMAP som experts en posicionament en cercadors (SEO), i portem la seva empresa en els primers llocs dels principals cercadors d'Internet.

seo sabadell El projecte es divideix de tres fases diferenciades:

- Estudi de la competència i auditoria de la web.

- Desenvolupament del projecte de posicionament.

- Manteniment link building.

Estudi de la competència i auditoria de la web.

Prèviament de desenvolupar una eficaç estratègia de posicionament hem d'estudiar diferents factors que intervindran en l'èxit del projecte.

 Estudi del mercat específic. Això ens ajudarà a conèixer millor els hàbits dels potencials clients i també les paraules clau que utilitzen habitualment.

 Estudi de la factibilitat de les paraules clau relacionades amb el producte / servei. Realitzat aquest punt, s'escolliran entre nosaltres i vosaltres, les paraules clau més rellevants i factibles possibles.

 Definició del títol, descripció i keywords de les pàgines web.

 Auditoria de la web. S'analitzarà la web per descobrir si l'estructura és bona per al correcte posicionament o si s'han de fer canvis.


Desenvolupament del projecte de posicionamient.
Un cop realitzat els canvis a la web s'inicia el procés de posicionament, que compta amb dos punts:
 Alta manual en els principals cercadors, directoris i localitzadors.

 Link Building o estratègia de creació d'enllaços. Això són enllaços que apunten cap a la seva pàgina web i ajuden a donar-li importància dins dels cercadors. Es crearan enllaços de forma manual i rellevants de manera que els cercadors vegin un creixement natural de la pàgina.


Manteniment link building:
Un cop assolits els resultats, anem a mantenir l'estratègia de l'enllaç building per no deixar passar a la competència per sobre nostre o fins i tot millorar encara més el posicionament.

Rebrà mensualment un informe detallat de les posicions arribades així com el detall dels enllaços realitzats.

 

Sol·licitar més Informació...

Pie-sinletras
Dades de Contacte:
Calle Margarida Xirgú, 1
08228 Terrassa (Barcelona) España
Telf.:  (+34) 93 787 21 86
Móvil: (+34) 66 20 67 111

logo-adwords-qualified     logo-agente oficial iCERT