Social Media.

En general, moltes campanyes públiques de Màrqueting fracassen perquè assignen a la publicitat el paper principal, i no desenvolupen ni utilitzen totes les eines de la barreja de màrqueting que es disposa.
process

 

Gràcies a la possibilitat de segmentar la nostra publicitat en les xarxes socials, podrem obtenir un alt percentatge de retorn respecte a la inversió feta en el camp publicitari a la xarxa, i és que justament aquesta segmentació és la clau davant la publicitat en mitjans tradicionals.social_facebookGestió Xarxes Socials

Les xarxes socials han crescut espectacularment en els últims anys, és el moment d'aprofitar les seves oportunitats per generar marca i contactes a través d'elles.

   

redaccion-contenidosRedacció de continguts

La web requereix una constant actualització dels continguts. És vital per mantenir una web viva. En IMAP disposem de redactors especialitzats en diferents àrees.


blogCommunity Manager

La gestió dels continguts en el món online no és una tasca fàcil si no viu en constant connexió. En IMAP estem constantment actualitzant els nostres coneixements en el mitjà per fer gestions eficaces.

reputacion-onlineReputació Online

Internet és una plataforma de llibertat d'expressió sense limitacions. Això és una arma de doble tall per a les empreses i una mala gestió pot afectar molt negativament. Nosaltres podem millorar la reputació online o fins i tot prevenir-la.

El Marketing social es més que publicitat.

Sol·licitar més Informació...

Pie-sinletras
Dades de Contacte:
Calle Margarida Xirgú, 1
08228 Terrassa (Barcelona) España
Telf.:  (+34) 93 787 21 86
Móvil: (+34) 66 20 67 111

logo-adwords-qualified     logo-agente oficial iCERT